Paieška
Reklama

Persikų čatnis, 1l

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Padažai ir marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Persikai , 4 vnt.;
  • SANTA MARIA RED HOT aitriosios paprikos dribsniai , 0,5 a.š.;
  • ANTA MARIA akmens, malūnėlyje , 0,5 a.š.;
  • Balto vyno actas , 50 ml;
  • Cukraus sirupas, silpnas , 50 ml;
  • Valgomieji svogūnėliai, plonai supjaustyti , 2 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
Nulupkite persikus ir supjaustykite gabalėliais. Nulupkite svogūną ir supjaustykite griežinėliais. Visus produktus sudėkite į puodą ir kaitinkite 5–7 minutes. Jei norite aitrumo, įberkite aitriųjų paprikų dribsnių. Paruoštą čatnį laikykite šaldytuve.

Patarimas! Čatnis idealiai tinka prie ant grotelių ar orkaitėje keptos mėsos, žuvies ir įvairių rūšių sūrio.
Santa Maria
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt