Paieška
Reklama

Paukščių pienas

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 25
Reikės:
  • Grietinėlė , 700 gr.;
  • Cukrus , 8 v.š.;
  • Želatina , 4,5 v.š.;
  • Konjakas , 2 v.š.;
  • Aliejus , 1 v.š.;
  • Vanilinis cukrus , 1 pak.;
  • Kakava , 0,5 stikl.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Šokoladiniam sluoksniui išplakite 400 g pasaldintos 5 šaukštais cukraus grietinėlės. Į ją suberkite 0.5 stiklinės kakavos, įpilkite truputį konjako ir nuolat maišydami supilkite 3 valgomus šaukštus želatinos ištirpintos vandenyje.
  2. Masę lygiomis dalimis supilstome į aliejumi pateptas formeles.
  3. Baltajam sluoksniui išplakite 200g pasaldintos 2 šaukštais cukraus grietinėlės. Ją paskaninkite 1 pakeliu vanilės cukrumi ir nuolat maišydami supilkite ištirpintą vandenyje 1.5 šaukšto želatiną.
  4. Šią masę supilame ant šokoladinio sluoksnio.
  5. 20 min. formeles laikome šaltai.
  6. Desertą išimkite iš formelių, papuoškite plakta 100 g grietinėle su 1 šaukštu cukraus ir kakavos milteliais.
Receptą atsiuntė Erika
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt