Paieška
Reklama

Patroškinti baklažanai

  • 1.0 1 1
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Padažui:
  • Morka , 1 vnt.;
  • Salieras , 1 vnt.;
  • Petražolės šaknis , 1 vnt.;
  • Svogūnai , 2 vnt.;
  • Pomidorų padažas , 2 v.š.;
  • Aliejus , 2 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Apvoliojimui:
  • Miltai , 2 v.š.;
Reikės:
  • Baklažanai , 2 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Griežinėliais supjaustome baklažanus. Apvoliojame juos miltuose ir apkepame.
  2. Visas daržoves smulkiai supjaustome ir pakepiname aliejuje. Kai suminkštėja, supilame pomidorų padažą, pipirus ir druską.
  3. Iškepusius baklažanus užpilame padažu ir troškiname 3-5 min. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Rasa
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt