Paieška
Reklama

Patisonų užkandis

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Tešlai:
  • Miltai, kvietiniai , 170 gr.;
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
  • Mielės , 0,5 a.š.;
Reikės:
  • Patisonai , 500 gr.;
Kepimui:
  • Taukai, kiaulių , 0,5 stikl.;
Paskaninimui:
  • Citrina , 1 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus sumaišome su mielėmis, kiaušiniu ir trupučiu vandens (tešla turi gautis tiršta).
  2. Patisonus nulupame, supjaustome griežinėliais, pabarstome druska, apvoliojame tešloje ir kepame įkaitintuose taukuose.
  3. Iškepusius patisonus sudedame į dubenį ir apšlakstome citrinos sultimis. Skanaus.
Receptą atsiuntė Ringailė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt