Paieška
Reklama

Paprasčiausi lietiniai blynai

  • 4.4 5 14
14 įvertinimų | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Miltai , 1 stikl.;
  • Pienas , 1,3 stikl.;
  • Aliejus , 2 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakite, įmaišykite miltus, pieną, aliejų ir druską.
  2. Viską sumaišykite iki vientisos masės.
  3. Tešlą palikite šaldytuve vienai valandai.
  4. Įpilkite dar šiek tiek pieno, jei tešla atrodo per tiršta. Tešla turi būti grietinėlės tirštumo.
  5. Įkaitinkite riebalais pateptą keptuvę ant vidutinės ugnies. Jei neturite lašinių, puikiai tiks popierinis rankšluostėlis, suvilgytas aliejumi.
  6. Į keptuvę pilkite tešlos ir ją tolygiai išskirstykite. Tešlai išdžiuvus, apverskite blyną ir pakepite dar 10-15 sekundžių.
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt