Paieška
Reklama

Pangasijų filė apkepas

  • 4.8 5 5
5 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Padažui:
  • Sūris , 120 gr.;
  • Kiaušiniai , 4 vnt.;
  • Majonezas , 3 v.š.;
Reikės:
  • Pangasijų filė , 800 gr.;
  • Morkos , 4 vnt.;
  • Svogūnai , 4 vnt.;
Paskaninimui:
  • Prieskoniai , 1 sauj.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas stambiai sutarkuojame, svogūnus supjaustome kubeliais ir viską pakepiname aliejuje.
  2. Sudedame į kepimo indą, pabarstome prieskoniais ir ant viršaus uždedame pangasijų filė gabaliukus. Pabarstome prieskoniais.
  3. Kiaušinius, majonezą ir tarkuotą sūrį išplakame plakikliu. Gautą padažą užpilame ant žuvies ir dedame į orkaitę. Kepame 180 laipsnių temperatūroje, 40 min. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Gintė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt