Paieška
Reklama

Padažas salotoms

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Padažai ir marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Padažui:
  • Morkos , 230 gr.;
  • Svogūnai , 110 gr.;
  • Salierai, stiebai , 100 gr.;
  • Apelsinai , 1 vnt.;
  • Imbieras, maltas , 12 gr.;
  • Majonezas , 30 ml;
  • Kečupas , 30 ml;
  • Sojų padažas , 45 ml;
  • Actas , 30 ml;
  • Cukrus , 1 a.š.;
  • Aliejus , 40 ml;
  • Druska , 2 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas, svogūnus, salierus, nuluptą apelsiną gerai sutrinti su trintuvu. Turi gautis tyrelė, be gumuliukų.
  2. Įmaišyti imbierą, majonezą, kečupą, actą, sojų padažą, cukrų, aliejų ir druską.
  3. Šis padažas tinka įvairioms salotoms pagardinti.
Receptą atsiuntė Olga
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt