Paieška
Reklama

Padas picai

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 1
Reikės:
  • Miltai, kvietiniai , 200 gr.;
  • Pienas , 80 gr.;
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
  • Sviestas , 1 a.š.;
  • Mielės , 10 gr.;
  • Cukrus , 0,5 a.š.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Visi produktai turi būti šilti.
  2. Mieles, dalį pieno, porą šaukštų miltų ir žiupsnelį cukraus gerai sumaišykite ir pastatykite šiltai, kol pakils (maždaug 15 min.).
  3. Supilkite į likusius miltus išplaktą kiaušinį, ištirpintą sviestą (arba margariną), visus likusius produktus bei iškilusią tešlą ir viską gerai išmaišykite.
  4. Tešlą pridenkite celofanu ir pastatykite šiltai kol pakils (maždaug 0,5 - 1 val.).
  5. Iškirpkite skardos dydžio kepimo popieriaus lakštą, padėkite ant stalo ir ant jo kočiokite iš paruoštos tešlos ploną picos padą per visą popieriaus lakštą.
  6. Kepimo popierių su iškočiota tešla perneškite į skardą ir dėkite picai skirtą įdarą.
  7. Paruoštą picą pridenkite ir pastatykite 30 min. šiltai.
  8. Kepkite karštoje orkaitėje, maždaug 15 minučių, kol gražiai apskrus.
Receptą atsiuntė Daiva
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt