Paieška
Reklama

Orkaitėje keptas Kamemberto sūris su miško grybais ir žolelėmis

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Ingredientai:
  • Kamemberto sūrio ritinėlis , 1 vnt.;
  • Baltas vynas, sausas , 30 ml;
  • Česnako laiškai , 2 vnt.;
  • Grybai, miško , 1 sauj.;
  • Svogūnai, smulkinti , 1 v.š.;
  • Sviestas , 1 a.š.;
  • Mairūnas, šviežias , 2 lap.;
  • Cukrus, rudas , 1 žiups.;
  • Alyvuogių aliejus , 1 v.š.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių temperatūros. Išpakuoti sūrį, jį paguldyti ant lengvai alyvuogių aliejumi patepto kepimo popieriaus lapo. Lapo kraštus užlankstyti ir surišti vielute ar virvute. Sūrį orkaitėje kepti apie 8 minutes.
  2. Kol sūris kepa, įkaitinti mažą keptuvę su trupučiu alyvuogių aliejaus ir sviestu. Į keptuvę dėti svogūną ir grybus, įberti druskos, pipirų, rudojo cukraus, viską lengvai apkepinti. Kai grybai lengvai apkepa, supilti vyną, sumažinti temperatūrą ir pakepti dar keletą minučių. Žoleles susmulkinti ir suberti į grybus.
  3. Kamembertui iškepus, nukirpti vielutę ar virvutę, atlankstyti popieriaus kraštus ir ant sūrio viršaus sudėti karštus grybus.Patiekti su mėgstama duona ir valgyti kamembertą bei grybus tepant ir dedant ant duonos riekelės.

    Skanaus!
  4. Išmokite prancūziškų patiekalų gaminimo paslapčių Čiop Čiop Prancūzijos virtuvės kursuose spalio 27 d. http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-39

    Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite http://www.ciopciop.lt

    Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482.
Receptą atsiuntė Čiop Čiop kursai
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt