Paieška
Reklama

Omletas kaip „Quesadilla“

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 1
Įdarui:
  • Ryžiai , 3 v.š.;
  • Dešra , 50 gr.;
  • Kečupas , 2 v.š.;
  • Krapai , 1 a.š.;
  • Petražolės , 1 a.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Omletui:
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Pienas , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Virtus ryžius kartu su dešra pakepinkite aliejumi pateptoje keptuvėje apie 2 minutes. Įberkite prieskonių, žalumynų ir viską išmaišykite su kečupu.
  2. Kiaušinį išplakite su pienu.
  3. Į švarią keptuvę įpilkite kelis lašus aliejaus ir įkaitinkite. Supilkite kiaušinio plakinį taip, kad jis pasiskirstytų po visą keptuvės plotį.
  4. Kepkite tol, kol matosi, kad viena pusė apkepė (t.y. kokias 3 min.). Įdėkite įdaro ir sulenkite. Jei reikia, kiekvieną pusę atsargiai apverskite ir apkepkite.
Receptą atsiuntė Ligita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt