Paieška
Reklama

Obuolių pyragas su varške ir karamele

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Kategorijos: Pyragų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Riešutai, lazdyno , 50 gr.;
  • Sviestas , 150 gr.;
  • Obuoliai , 7 vnt.;
  • Miltai , 150 gr.;
  • Cukrus, rudas , 100 gr.;
  • Varškė , 500 gr.;
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Cukrus , 100 gr.;
  • Avižiniai dribsniai , 50 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitę įkaitiname iki 180 °C temp.
  2. Į virtuvinį kombainą sudedame lazdyno riešutus ir stambiai sukapojame. Sudedame šaltą gabaliukais pjaustytą sviestą, suberiame miltus, rudąjį cukrų ir avižinius dribsnius. Viską sukapojame iki smulkių trupinių (tai pavyksta maždaug per 30 sekundžių).
  3. Dubenyje išplakame kiaušinius su cukrumi. Maždaug 4 minutes. Tuomet sudedame varškę ir dar plaktuvu plakame, kol varškė gerai išsimaišo.
  4. Kepimo formos dugne paskleidžiame maždaug 4/5 tešlos trupinių. Ant jų uždedame nuluptus ir išskobtus, supjaustytų pusę obuolių, užpilame varškę, ant jos dideliais lašais pamėtome "Rududu", ir vėl uždedame likusius obuolius. Užbarstome likusius tešlos trupinius.
  5. Kepame apie 1 val.
Receptą atsiuntė Gintarė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt