Paieška
Reklama

Obuoliai, įdaryti vištų kepenėlėmis

  • 4.5 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Įdarui:
  • Vištienos kepenėlės , 120 gr.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Grietinėlė , 2 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai, juodieji , 1 žiups.;
  • Aliejus , 20 ml;
Reikės:
  • Obuoliai , 350 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos kepenėles nuplauti šaltu vandeniu ir nusausinti. Susmulkinti.
  2. Česnakus susmulkinti.
  3. Vištienos kepenėles sumaišyti su česnaku, grietinėle, druska, pipirais. Pakepinti aliejuje 20 minučių, nuolat pamaišant.
  4. Išskaptuoti obuolius.
  5. Į obuolių vidų įdėti pakepintų kepenėlių.
  6. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių ir obuolius kepti 5-7 minutes.
Receptą atsiuntė Ingrida
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt