Paieška
Reklama

Nevirtas apelsinų džemas su džiovintomis uogomis, riešutais bei juodąja ceilono arbata

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Apelsinas , 1 vnt.;
  • Cinamonas ;
  • Rudasis cukrus , 30 gr.;
  • Druska ;
  • Pipirai ;
  • Džiovintos uogos , 1 sauj.;
  • Riešutai , 1 sauj.;
  • Juodoji arbata ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Apelsiną kuo švariau nulupti, smulkiai sukapoti ir sumaišyti su cinamonu bei cukrumi.
  2. Riešutus bei uogas susmulkinti virtuviniu kombainu arba peiliu, sumaišyti su žiupsniu druskos.
  3. Nuo susmulkinto apelsino masės nupilti skysčio perteklių.
  4. Patiekiant į lėkštę berti riešutų bei uogų mišinį, ant viršaus dėti apelsinų džemą bei barstyti juodąja arbata. Skanaus!
  5. Išmokite žaliavalgiškų desertų gaminimo principų Čiop Čiop žaliavalgystės kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursas/zaliavalgyste-31

    Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia: http://www.ciopciop.lt/kursai

    Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482
Receptą atsiuntė Čiop Čiop kursai
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt