Paieška
Reklama

Netradicinis svogūninis džemas

  • 4.7 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Reikės:
  • Raudonasis svogūnas , 400 gr.;
  • Raudonas vynas , 150 ml;
  • Balzaminio vyno actas , 50 ml;
  • Česnakai , 1 skilt.;
  • Sviestas , 1,5 v.š.;
  • Aliejus , 1 v.š.;
  • Rudasis cukrus , 30 gr.;
  • Čiobreliai , 1 pund.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupkite svogūnus ir supjaustykite.
  2. Įkaitinkite aliejų dideliame puode. Sukapokite česnaką ir sudėkite į puodą kartu su supjaustytais svogūnais, druska, cukrumi bei čiobreliais.
  3. Troškinkite kol išgaruos visas susidaręs svogūnų skystis. Tai gali užtrukti ~ 40 minučių.
  4. Skysčiui išgaravus, supilkite raudoną sausą vyną ir actą. Kaitinkite tol, kol išgaruos actas, o vynas taps lyg sirupas. Džemas turi gautis tirštokas.
  5. Šis džemas neturi jokio svogūnų skonio! Tinka prie kiaulienos, jautienos bei ožkos sūrio.
Receptą atsiuntė Žaneta
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt