Paieška
Reklama

Naminis kečupas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Padažai ir marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 30
Padažui:
  • Pomidorai , 5 kg;
  • Svogūnai , 3 galv.;
  • Druska , 1 v.š.;
  • Cukrus , 150 gr.;
  • Actas , 1 v.š.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 a.š.;
  • Cinamonas , 0,5 a.š.;
  • Garstyčios , 0,5 a.š.;
  • Muskatas , 2 žiups.;
  • Aliejus, alyvuogių , 2 v.š.;
  • Vanduo , 60 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pomidorus užpyliau verdančiu vandeniu ir nulupau odeles. Pomidorus supjausčiau kubeliais.
  2. Svogūnus nulupau ir sukapojau.
  3. Į puodą supyliau aliejų ir įkaitinau. Subėriau svogūnus ir pakepinau 2-3 minutes.
  4. Į puodą sudėjau pomidorus ir supyliau vandenį. Subėriau visus prieskonius.
  5. Nepamirštant pamaišyti reikia virti apie 30-40 minučių. Likus virti 5 minutėms, supilkite actą.
  6. Galima ir užkonservuoti.
Receptą atsiuntė Galina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt