Paieška
Reklama

Naminis braškinis "Rahat-lokum"

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Saldumynai ir desertai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Braškės , 200 gr.;
  • Želatina , 15 gr.;
  • Cukraus , 100 gr.;
  • Citrina, sultys , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
Braškes pertriname blenderiu iki vientisos masės. Supilame želatiną ir paliekame kol išbrinks. Kai želatina išbrinko, supilame cukrų ir kaitiname masę iki ištirps želatina, nuolat maišydami. Jokiu būdų neleidžiame masei užvirti. Paliekame masę atvėsti. Atvėsus dar plakame apie 5min. Paruošiame formą (aš naudoju tupperware, tad man formos ruošti kaip ir nereikėjo). Jei naudosite paprastą, tuomet išklokite kepimo popieriumi suteptu aliejumi (negausiai). Supilame masę į formą, išlyginame ją ir paliekame šaltai iki sustings (apie 5-6val). Sustingusią masę išimame iš formos, apibarstome cukraus pudra ir supjaustome. Skanėstas paruoštas – kviečiame vaikus ragauti ;)
Receptą atsiuntė Julija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt