Paieška
Reklama

Moliūgų - varškės pyragas

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai:
  • Miltai , 320 gr.;
  • Sviestas , 200 gr.;
  • Sirupas , 5 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Moliūgai , 750 gr.;
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Grietinė , 200 gr.;
  • Varškė , 200 gr.;
  • Krakmolas , 3 v.š.;
  • Vanilinis cukrus , 1 v.š.;
  • Cinamonas , 1 a.š.;
  • Citrina , 1 vnt.;
  • Cukrus , 4 v.š.;
  • Šokoladas , 100 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš anksto išsikepi moliūgo, sutrinti ir atsipilti 750 gramų. Įmaišyti cinamoną, pusės citrinos sulčių.

    Miltus, druską suberti į dubenį, dėti atšaldytą sviestą ir kapoti peiliu, kol pasidarys trupinėliai. Įpilti 5 šaukštus saldaus svarainių sirupo ir suminkyti tešlą. Ja iškloti torto formą ir padėti į šaldytuvą.

    Išplakti gerai kiaušinius su cukrumi, vaniliniu cukrumi. Supilti grietinę, sumaišytą su krakmolu, trinta varške ir permaišyti vėl.
  2. Moliūgų masę sumaišyti su varškės - kiaušinių mase.

    Pilti į tortinę, išklotą tešla.
  3. Dėti į karštą orkaitę.

    Kepti apie 50 minučių.

    Dar karštą aptarkuoti baltu šokoladu.

    Valgyti šaltą. Vanilinį cukrų aš kartais pakeičiu imbieru.

    Skanaus!
Receptą atsiuntė Regina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt