Paieška
Reklama

Moliūgų blyneliai su apelsinų sirupu

  • 5.0 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Tešlai:
  • Miltai , 2,5 stikl.;
  • Pienas, liesas , 2 stikl.;
  • Moliūgas , 300 gr.;
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
  • Cukrus, rudas , 2,5 v.š.;
  • Aliejus , 2,5 v.š.;
  • Kepimo milteliai , 1 a.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
Sirupui:
  • Sultys, apelsinų , 1,5 stikl.;
  • Medus , 2,5 v.š.;
  • Krakmolas, kukurūzų , 3 a.š.;
  • Cinamonas , 2 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje sumaišome miltus, rudąjį cukrų, kepimo miltelius ir druską.
  2. Kitame dubenyje sumaišome pieną, tarkuotą moliūgą, kiaušinį bei aliejų. Viską supilame į sausų produktų mišinį ir gerai išmaišome.
  3. Blynus kepame ant vidutinės ugnies apie 2 minutes, tuomet apverčiame ir kepame dar 2 minutes arba kol pasidarys auksinės spalvos.
  4. Inde sumaišome apelsinų sultis, medų, kukurūzų krakmolą, cinamoną ir verdame nuolat maišydami, kol masė sutirštės ir pradės burbuliuoti.
  5. Blynus patiekiame su šiltu apelsinų sirupu. Skanaus!
Receptą atsiuntė Ramutė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt