Paieška
Reklama

Moliūginiai riestainiukai

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 20
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai , 1 kg;
  • Druska , 1 v.š.;
  • Mielės , 50 gr.;
  • Aliejus , 4 v.š.;
  • Moliūgai , 200 gr.;
  • Vanduo , 600 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus persijokite į dubenėlį su druska ir išmaišykite.
  2. Vandenyje ištirpinkite mieles su cukrumi ir palikite pastovėti 15 minučių.
  3. Į vandenį suberkite miltus, aliejų ir rankomis išminkykite.
  4. Tešlą uždenkite folija ir palikite šiltai 1 valandai.
  5. Moliūgo minkštimą sutrinkite iki tyrelės konsistencijos arba labai smulkiai sutarkuokite. Moliūgo minkštimą įmaišykite į tešlą.
  6. Palikite dar 30 minučių šiltoje vietoje.
  7. Suformuokite nedidelius riestainius ar bandeles ir kepkite 20 minučių (200° C) orkaitėje.
Receptą atsiuntė Viktorija
Komentarai
Mr. (2011-11-21 13:38:45)
O cukraus kiek?
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt