Paieška
Reklama

Mini čeburekai

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Pipirai ;
Įdarui:
  • Faršas (jautiena arba kiauliena) , 500 gr.;
  • Svogūnas , 1 vnt.;
  • Druska ;
Tešlai:
  • Kefyras , 1 stikl.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Miltai ;
  • Druska ;
Kepimui:
  • Aliejus ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti kefyrą, kiaušinį bei druską. Po truputį dėti miltų, kol tešla nelips prie rankų (turi gautis gana standi tešla).
  2. Įdarui į faršą pridėti smulkiai supjaustytus svogūnus (galima net gi pertrinti per mėsmalę). Pridėti druskos, pipirų.
  3. Tešlą iškočioti. Išpjaustyti ovalus ir į kiekvieno vidurį pridėti faršo. Gerai sulipdyti. Kepti keptuvėje su daug aliejumi iš abiejų pusių kol neparuduos. Dėti ant servetėlių, kad sugertų aliejaus perteklius.
Receptą atsiuntė Kristina
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt