Paieška
Reklama

Mini čeburekai

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Pipirai ;
Įdarui:
  • Faršas (jautiena arba kiauliena) , 500 gr.;
  • Svogūnas , 1 vnt.;
  • Druska ;
Tešlai:
  • Kefyras , 1 stikl.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Miltai ;
  • Druska ;
Kepimui:
  • Aliejus ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti kefyrą, kiaušinį bei druską. Po truputį dėti miltų, kol tešla nelips prie rankų (turi gautis gana standi tešla).
  2. Įdarui į faršą pridėti smulkiai supjaustytus svogūnus (galima net gi pertrinti per mėsmalę). Pridėti druskos, pipirų.
  3. Tešlą iškočioti. Išpjaustyti ovalus ir į kiekvieno vidurį pridėti faršo. Gerai sulipdyti. Kepti keptuvėje su daug aliejumi iš abiejų pusių kol neparuduos. Dėti ant servetėlių, kad sugertų aliejaus perteklius.
Receptą atsiuntė Kristina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt