Paieška
Reklama

Migdolų pienas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 3
Reikės:
  • Migdolai , 0,5 stikl.;
  • Vanduo , 4 stikl.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Migdolus sudėkite į trintuvą, užpilkite vandeniu ir apie 30 sekundžių plakite.
  2. Į puodelį, kuriame perkošime gėrimą, įtieskite medžiaginį maišelį.
  3. Kai supilsite migdolų ir vandens masę, krepšelį užriškite ir rankomis paspauskite, kad skystis geriau išbėgtų.
  4. Sutrintą migdolų masę galite panaudoti kepiniams: sausainiams, pyragams ar pudingams.
  5. Skanaus!
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt