Paieška
Reklama

Migdolų likeris

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 17
Reikės:
  • Degtinė , 0,5 l;
  • Brendis , 0,5 l;
  • Cukrus , 0,5 l;
  • Vanduo , 0,5 l;
  • Migdolų esencija , 4 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Imam 0,5 l cukraus ir 0,5 l vandens. Supilame į puodą ir maišydami, kad neprisviltų kaitiname. Cukrus ištirps dar prieš užverdant.
  2. Užvirus uždengiam puodą dangčiu ir sumažinę ugnį virinam 10 minučių.
  3. Atvėsiname sirupą iki kambario temperatūros.
  4. Supilame sirupą į 3l stiklainį.
  5. Taip pat pilame 0,5 l degtinės ir permaišome.
  6. Supilame 0,5 l brendžio bei įpilame 4 arbatinius šaukštelius migdolų esencijos. Viską gerai permaišom.
  7. Supilstome į butelius. Turėtų gautis daugiau, kaip trys 0,5 l talpos buteliai.
  8. Rekomenduojama išlaikyti mažiausiai 1 mėnesį. Skanaus.
Receptą atsiuntė Evaldas
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt