Paieška
Reklama

Midijų sriuba su vynu

  • 3.8 5 5
7 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Sriubai:
  • Salierai , 1 vnt.;
  • Baltas vynas, sausas , 150 ml;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Prieskoniai , 3 žiups.;
  • Midijos , 1 kg;
  • Grietinėlė , 150 ml;
  • Svogūnų laiškai , 1 žiups.;
  • Petražolės , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Salierų stiebą susmulkinkite mažais gabalėliais. Į puodą supilkite vyną, suberkite mažais gabalėliais supjaustytus salierus ir svogūną, prieskonius ir pavirkite 5 minutes.
  2. Į užvirusį puodą sudėkite gerai nuvalytas ir nuplautas midijas. Uždengus virkite dar 5 minutes. Kai geldelės atsivers, užpilkite grietinėlę, išjunkite viryklę, uždengus palaikykite 3 - 5 minutes. Nelaikykite per ilgai.
  3. Viską išmaišykite, midijas išimkite į sriubos lėkštes. Užpilkite sultinio ir pabarstykite žalumynų.
  4. Midijas reikia valgyti vietoj įrankių naudojant tuščią geldelę. Likusį skystį ir daržoves teks valgyti su šaukštu.
Receptą atsiuntė Donata
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt