Paieška
Reklama

Mėsos troškinys su grybais

  • 5.0 5 4
4 įvertinimai | 0
Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Reikės:
  • Kiaulienos sprandinė , 0,5 kg;
  • Pievagrybiai , 200 gr.;
  • Fermentinis sūris , 100 gr.;
  • Miltai , 1 v.š.;
  • Grietinėlė , 250 ml;
  • Druska , 2 žiups.;
  • Malti juodieji pipirai , 2 žiups.;
Kepimui:
  • Saulėgrąžų aliejus , 3 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulieną supjausčiau juostelėmis ir pakepinau keptuvėje apie 5 minutes.
  2. Pievagrybius susmulkinau, o sūrį sutarkavau smulkia tarka.
  3. Pakepinau miltus sausoje keptuvėje ir supyliau grietinėlę (15 proc. riebumo). Viską nuolatos maišant kaitinau, kol grietinėlė užvirė. Grietinėlę paskaninau prieskoniais.
  4. Į stiklinį kepimo indą sudėjau mėsą, ant viršaus grybus ir viską užpyliau grietinėlės padažu. Viršų apibarsčiau sūriu.
  5. Jei mėgstate, galima pridėti žalumynų.
  6. Kepiau apie 20 minučių 200 laipsnių karštumo orkaitėje.
Receptą atsiuntė Marija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt