Paieška
Reklama

Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Mocarelos sūrio rutuliukų (po 15 g) arba mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais , 1 pak.;
  • SANTA MARIA CHIPOTLE aitriosios paprikos , 1 a.š.;
  • SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje , 1 a.š.;
  • Mėsa, malta, maišyta , 500 gr.;
  • Mėtos, šviežios , 1 pund.;
  • Pomidorai, trinti , 500 gr.;
  • Sultinys, vištienos , 100 ml;
  • SANTA MARIA raudonėliai , 1 a.š.;
  • Česnakai, smulkinti , 1 skilt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas.
  2. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio. Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos.
  3. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C .
  4. Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.
    Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.
Santa Maria
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt