Paieška
Reklama

Mėsos kukuliai pomidorų padaže

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 3
Padažui:
  • Konservuoti pomidorai , 400 gr.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Česnakai , 1 skilt.;
  • Lauro lapai , 1 vnt.;
  • Prieskoninės žolelės , 0,5 a.š.;
  • Sviestas, nesūdytas , 50 gr.;
Kukuliams:
  • Jautienos faršas , 350 gr.;
  • Džiūvėsėliai , 50 gr.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
Kepimui:
  • Saulėgrąžų aliejus , 30 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Išmaišykite jautieną su duonos trupiniais ar džiūvėsėliais, sukapotu svogūnu ir išplaktu kiaušiniu. Geriausia išminkyti viską rankomis.
  2. Iš faršo suformuokite nedidelius kukulius.
  3. Sudėkite mėsos kukulius į įkaitintą aliejų. Kepinkite apie 2-3 minutes.
  4. Padažo gaminimas:

    puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite smulkiai sukapotus svogūnus, česnaką. Pakepinkite apie 2 minutes. Sudėkite susmulkintus pomidorus, prieskonines žoleles (bazilikas, mairūnas ir pan.) bei lauro lapelį. Palikite virti apie 5-6 minutes.
  5. Į padažą sudėkite mėsos kukulius.
  6. Virkite apie 20-30 minučių.
  7. Skanaus!
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt