Paieška
Reklama

Mėsos kepsnys su grybais

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Kiauliena , 400 gr.;
  • Grybai, švieži , 300 gr.;
  • Svogūnai , 3 vnt.;
  • Majonezas , 3 v.š.;
  • Druska ;
  • Grietinėlė , 2 stikl.;
  • Juodieji pipirai ;
  • Aliejus , 4 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos gabaliuką aptepti majonezu ir marinuoti pora valandų. Grybus nuplauti, supjaustyti ir apkepti keptuvėje, įkaitintame aliejuje. Tada sudėti apkepti ir pjaustytus svogūnus. Grybus pagardinti druska, pipirais. Į gilią kepimo skardą padėti išmarinuotą mėsos gabaliuką ir supilti (į tą pačią skardą) keptuvės turinį. Viską kepti apie 30 minučių 180 °C temperatūroje. Tada ant grybų supilti grietinėlę ir dar troškinti apie pusvalandį. Iškepus, pjaustyti mėsą griežinėliais ir patiekti su troškintais grybais.
Receptą atsiuntė Laima
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt