Paieška
Reklama

Mėsos ir bulvių apkepas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Mėsiški apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Ėriena , 0,5 kg;
  • Kvietiniai miltai , 5 v.š.;
  • Augalinis aliejus , 6 v.š.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Morkos , 2 vnt.;
  • Jautienos sultinys , 350 ml;
  • Bulvės , 0,5 kg;
  • Sluoksniuota tešla , 1 lap.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus sumaišykite su druska ir pipirais. Apibarstykite ėrienos blauzdelių mėsą, supjaustytą kubeliais, miltais ir išmaišykite.
  2. Į puodą supilkite aliejų ir įkaitinkite.
  3. Į puodą sudėkite mėsą, griežinėliais supjaustytą svogūną ir pamaišę pakepinkite 3-4 minutes.
  4. Į puodą sudėkite morkų griežinėlius ir supilkite jautienos sultinį.
  5. Pagardinkite prieskoniais ir uždengę virkite ant mažo kaitrumo ugnies 1 valandą.
  6. Visą puodo turinį supilkite į kepimo skardą.
  7. Ant viršaus uždėkite tešlos lapą ir užspauskite kraštus. Nukarusius kraštus apipjaukite. Tešlą šiek tiek įpjaukite.
  8. Aptepkite tešlą kiaušinio plakiniu.
  9. Įkaitinkite orkaitę iki 220° C. Kepkite apie 40 minučių.
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt