Paieška
Reklama

Mėlynių ir žemuogių uogienė

  • 4.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Reikės:
  • Mėlynės , 2 kg;
  • Žemuogės , 2 kg;
  • Cukrus , 6 kg;
Gaminimo instrukcija:
  1. Uogas perrenkame, nuplauname ir perliejame šaltu virintu vandeniu. Suberiame į tinklelį ir pertriname mediniu šaukštu.
  2. Į pertrintas uogas suberiame cukrų ir maišome, kol šis ištirpsta.
  3. Taip paruoštas uogas supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais dangteliais.
  4. Laikome šaltai, geriausia šaldytuvo apatinėse lentynose.
Receptą atsiuntė Liza
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt