Paieška
Reklama

Melionų punšas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 12
Ingredientai:
  • Alitos putojantis vynas , 700 ml;
  • Melionai , 2 vnt.;
  • Šalta arbata , 200 ml;
  • Cukranendrių cukrus , 3 v.š.;
  • Žalioji citrina , 1 vnt.;
  • Cukrus , 100 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Melionus nulupame, išimame sėklas ir supjaustome.
  2. Išspaudžiame žaliosios citrinos sulčių.
  3. Citrinos sultis, šaltą arbatą, cukranendrių cukrų, melionus ir putojantį vyną gerai išmaišome.
  4. Patiekiame punšą dideliame inde su ledukais.
Receptą atsiuntė Renata
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt