Paieška
Reklama

Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 20
Ingredientai:
  • Šoninė, supjaustyta kubeliais , 50 gr.;
  • vogūnai, supjaustyti kubeliais , 50 gr.;
  • Konservuotos pupelės, nuvarvintos , 120 gr.;
  • SANTA MARIA CHIPOTLE aitriosios paprikos , 1 v.š.;
  • SANTA MARIA TACO padažas , 200 ml;
  • SANTA MARIA NACHO kukurūzų traškučiai , 100 gr.;
  • SANTA MARIA juodieji pipirai, grūsti ;
  • Laiškiniai česnakai ;
  • Kiaušiniai, putpelių , 20 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
Apskrudinkite šoninės gabalėlius, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol švelniai paruduos. Įberkite pupeles, aitriąsias paprikas ir pakaitinkite porą minučių, tada viską sutrinkite, kol gausite vientisą ir švelnią košelę.

Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

Pakepkite putpelės kiaušinius iš vienos pusės. Patiekdami ant traškučių užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą pupelių košelės, po 2 arbatinius šaukštelius TACO padažo, uždėkite 1 kiaušinį, smulkintų laiškinių česnakų ir apibarstykite juodaisiais pipirais.

PATARIMAS! Pabandykite ir su aitriųjų paprikų milteliais!
Santa Maria
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt