Paieška
Reklama

Meksikietiškas vištienos Enchiladas su Mole padažu

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Papuošimui:
  • Kalendra , 1 v.š.;
  • Laiškinis svogūnas , 1 v.š.;
  • Grietinė , 1 v.š.;
Reikės:
  • Kukurūzų paplotėliai , 6 vnt.;
  • Aliejus , 3 v.š.;
  • Vištienos filė , 500 gr.;
  • Raudonasis svogūnas , 1 galv.;
  • Mole padažas , 1,5 stikl.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
  • Fermentinis sūris , 1 stikl.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištos krūtinėlę išvirkite su daržovėmis tokiomis, kaip morkos, svogūnai ir prieskoniais: keliais grūdeliais pipirų, gvazdikėliais, lauro lapais.
  2. Išvirusią ir pravėsusią krūtinėlę smulkiai suplėšykite juostelėmis.
  3. Paplotėlius trumpam panardinkite į verdantį aliejų. Atsargiai – neapsitaškykite karštu aliejumi.
  4. Kiekvieną paplotėlį padenkite Mole padažu. Tuomet įdėkite po porą šaukštų vištienos ir sulenkite. Kepimo indo dugną padenkite Mole padažu ir įdėkite į ją sulenktus paplotėlius. Juos apibarstykite likusiu padažu ir tarkuotu sūriu.
  5. Kepkite ~15 minučių 160 laipsnių temperatūroje.
  6. Puoškite kalendra, laiškiniais česnakais ir grietine. Patiekite su meksikietiškais ryžiais arba pupelėmis.
  7. Nebijokite eksperimentuoti – į Enchiladas galite dėti įvairių daržovių, sūrio, išbandyti kitokią mėsą.
  8. Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
Receptą atsiuntė www.ciopciop.lt
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt