Paieška
Reklama

Maskarponės sūrio desertas

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Plakta grietinėlė , 6 v.š.;
  • Šokoladas , 50 gr.;
  • Amaretas , 3 v.š.;
  • Cukrus , 2 v.š.;
  • Maskarponės sūris , 170 gr.;
  • Bananai , 3 vnt.;
  • Skrudinti migdolai , 30 gr.;
  • Bandelės , 8 riek.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodelį sudėkite sulaužytą gabaliukais šokoladą ir 4 valgomus šaukštus grietinėlės. Masę ištirpinkite mikrobangų krosnelėje arba orkaitėje. Išplakite ir atvėsinkite, kad masė būtų tik šiek tiek šilta.
  2. Suplakite maskarponės sūrį su amaretu, cukrumi ir likusiais 2 šaukštais plaktos grietinėlės. Plakite iki tol, kol pradės tirštėti.
  3. Paruoškite taures, į kurias dėsite desertą. Į kiekvieną jų įdėkite po riekelę bandelės (geriausiai tinka saldi, minkšta bandelė - pynutė).
  4. Sluoksniuojame banano gabalėlius, maskarponės masę, šokoladinę masę ir migdolus. Dar kartelį pakartojame ir tiekiame!
Receptą atsiuntė Laura
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt