Paieška
Reklama

Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 20
Ingredientai:
  • SANTA MARIA TEX tortilijos , 4 vnt.;
  • SANTA MARIA ANCHO STYLE aitriosios paprikos , 2 a.š.;
  • Žalioji citrina, sultys , 3 v.š.;
  • Cukrus , 0,5 a.š.;
  • SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje , 1 a.š.;
  • Lašiša, supjaustyta kubeliais , 300 gr.;
  • Avokadas, supjaustytas kubeliais , 1 vnt.;
  • Moliūgo sėklos, kepintos ir skrudintos , 3 v.š.;
  • Svogūnai, žieminiai , 20 gr.;
Gaminimo instrukcija:
Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol gražiai paruduos.

Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską.

Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei moliūgų sėklas. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad marinuotųsi.

Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.
Santa Maria
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt