Paieška
Reklama

Marinuotos ir keptos tigrinės krevetės

  • 3.8 5 4
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Marinatui:
  • Česnakai , 3 skilt.;
  • Petražolės , 1 v.š.;
  • Čiobreliai , 2 žiups.;
  • Druska , 2 žiups.;
  • Paprikos milteliai , 2 žiups.;
  • Žaliųjų citrinų sultys , 3 v.š.;
  • Alyvuogių aliejus , 5 v.š.;
Reikės:
  • Tigrinės krevetės , 10 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Krevetes išvalome, paliekame tik uodegėles.
  2. Marinatui: sutriname česnaką, smulkiai sukapojame petražoles, įberiame čiobrelių, druskos, pipirų, paprikos, supilame sultis ir aliejų.
  3. Į gerai išmaišytą marinatą sudedame krevetes.
  4. Marinuojame apie 20 minučių.
  5. Kepame keptuvėje, įkaitinę 1-2 šaukštus aliejaus.
  6. Kiekvieną krevetės pusę apkepame po 30-40 sekundžių.
Receptą atsiuntė Alma
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt