Paieška
Reklama

Marinuoti pievagrybiai

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Marinuota, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 1
Ingredientai:
  • Pievagrybiai , 700 ;
  • Vanduo , 300 ml;
  • Actas , 70 ml;
  • Aliejus , 3 v.š.;
  • Druska , 1 v.š.;
  • Cukrus , 1 a.š.;
  • Lauro lapai , 2 vnt.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Pipirai ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodą pilame vandenį, actą, druską, cukrų, pipirus, lauro lapus. Išmaišome, užviriname.
  2. Dedame švarius grybus. Paverdame 5 - 7 minutes. Tuomet dedame česnaką. Išmaišome. Uždengiame ir paverdame dar 5 minutes.
  3. Dedame į švarius stiklainius, viršų užpilame aliejumi, kad susidarytų orui nepralaidi plėvelė ir užsukame. Laikyti šaltai.
Receptą atsiuntė Rugilė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt