Paieška
Reklama

Marinuoti pievagrybiai

  • 3.8 5 9
9 įvertinimai | 1
Kategorijos: Marinuota, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Marinatui:
  • Actas , 120 gr.;
  • Druska , 1 v.š.;
  • Vanduo , 2 l;
  • Pipirai , 5 vnt.;
  • Lauro lapai , 3 vnt.;
  • Cukrus , 2 a.š.;
Reikės:
  • Pievagrybiai , 2 kg;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplauti pievagrybius šaltu vandeniu.
  2. Užpilti grybus šaltu vandeniu ir vandeniui užvirus, virti grybus 5 min. Vandenį nupilti.
  3. 2 litrus vandens užvirinti, pridėti prieskonių. Supilti actą. Gautą marinatą kaitinti iki 5 min.
  4. Gautu marinatu užpilame grybus. Marinatas turi apsemti grybus.
  5. Grybus galima valgyti po 5 val., tuomet marinatas būna įsigėręs į grybus. Prieskonių galima dėti daugiau ar mažiau, priklauso nuo kiekvieno skonio. Kaitinant marinatą, reikia paragauti. :)
  6. Marinuoti grybai labai skanu su svogūnais ir alyvuogių aliejumi.
Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai
pievagrybiai (2011-09-20 19:28:55)
pievagrybiu marinatas
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt