Paieška
Reklama

Marinuota silkė su citrina

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Marinatui:
  • Vanduo , 400 ml;
  • Actas , 50 ml;
  • Cukrus , 100 gr.;
  • Lauro lapai , 2 vnt.;
  • Citrina , 0,5 vnt.;
Reikės:
  • Silkė , 1 vnt.;
  • Svogūnai , 2 galv.;
  • Juodieji pipirai , 0,5 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Silkę išdarinėkite: nupjaukite galvą, nulupkite odą, išrinkite kaulus. Likusią silkės filė supjaustykite gabaliukais.
  2. Griežinėliais supjaustykite svogūnus.
  3. Vandenį išmaišykite su actu. Suberkite cukrų ir maišykite tol, kol cukrus ištirps.
  4. Silkę sumaišykite su svogūnais, sudėkite citrinos gabaliukus, lauro lapelius ir pipirus. Viską užpilkite marinatu.
  5. Palikite silkę pasimarinuoti šaldytuve 1 parai.
Receptą atsiuntė Janina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt