Paieška
Reklama

Marinuota saldžiarūgšti silkė

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Silkė, (file), sūdyta , 300 gr.;
  • Actas, obuolių , 10 a.š.;
  • Cukrus , 10 a.š.;
  • Vanduo, virintas, šaltas , 500 ml;
  • Aliejus , 4 v.š.;
  • Svogūnai , 3 galv.;
Gaminimo instrukcija:
Į litrinį stiklainį įpilame 500ml vandens ir dedame cukrų bei pilame actą santykiu 1:1
Skonis turi buti stipriai saldžiarūgštis (pabrėžiu - ne švelniai, o stipriai saldžiarūgštis)
Mano skoniui išėjo 10 a.š. sukraus ir 10 a.š. acto.
Dabar supjaustome svogūnus griežinėliais, viską išmaišome ir paliekame porai val. marinuotis.
Receptą atsiuntė Julija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt