Paieška
Reklama

Marinuota jautiena su pievagrybiais

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 4
Marinatui:
  • Citrina , 1 vnt.;
  • Cukrus , 0,6 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai, juodieji , 1 žiups.;
Reikės:
  • Jautienos kumpis , 700 gr.;
  • Pievagrybiai , 120 gr.;
  • Svogūnai , 6 vnt.;
  • Padažas, sojų , 2 v.š.;
  • Krakmolas , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautienos kumpį nulupame, nusausiname ir supjaustome lazdelėmis. Lazdeles apibarstome cukrumi, druska, pipirais ir apšlakstome išspaustomis citrinos sultimis. Marinuojame apie 2 valandas.
  2. Tuomet jautienos lazdeles sudedame į įkaitintą keptuvę ir uždengę kepame maždaug 15-20 min. Kepdami vis įpilame vandens ir pamaišome.
  3. Supjaustome svogūnus ir grybus. Sudedame į mėsą, įpilame sojų padažo, išmaišome ir troškiname dar 5 min.
  4. Baigiant kepti jautienai, užpilame šaltame vandenyje išleistą krakmolą ir maišome, kol sutirštėja. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Eglė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt