Paieška
Reklama

Maltos mėsos kepsneliai

  • 3.6 5 8
8 įvertinimai | 2
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Reikės:
  • Pomidorai , 3 vnt.;
  • Svogūnai , 2 galv.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
  • Fermentinis sūris , 150 gr.;
  • Kvietiniai miltai , 3 v.š.;
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Džiūvėsėliai , 2 v.š.;
  • Sezamo sėklos , 2 v.š.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Ciberžolė , 1 žiups.;
  • Kiaulienos faršas , 450 gr.;
Kepimui:
  • Alyvuogių aliejus , 5 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pomidorus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais. Sūrį sutarkuokite.
  2. Į maltą mėsą įmaišykite prieskonius, kiaušinius, sugrūstą česnaką, džiūvėsėlius, miltus ir sezamo sėklas.
  3. Su rankomis suformuokite nedidelius mėsos paplotėlius.
  4. Įkaitinkite aliejų ir apkepkite kiekvieną mėsos paplotėlį (po 2 min.).
  5. Kepsnelius sudėkite į kepimo skardą. Ant viršaus užberkite sūrio, uždėkite po griežinėlį svogūno ir pomidoro. Viršų taip pat užbarstykite sūriu.
  6. Kepkite 225° C orkaitėje 20-30 min.
Receptą atsiuntė Vida
Komentarai
Birute (2012-02-09 21:38:47)
atrodo patraukliai,rytoj isbandysiu.
Laura (2012-02-09 21:38:47)
bandom, bandom :)
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt