Paieška
Reklama

Makaronai TAGLIATELLE su aitriosiomis paprikomis ir česnakais

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Tagliatelle makaronai , 1 pak.;
  • Parmezano sūris, tarkuotas , 100 gr.;
  • Petražolės, šviežios, smulkintos , 100 gr.;
  • Vyšniniai pomidorai, perpjauti pusiau , 1 pak.;
  • Alyvuogių aliejus , 50 ml;
  • Česnakai, smulkinti , 2 skilt.;
  • SANTA MARIA RED HOT aitriosios paprikos dribsniai , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite makaronus, kaip rekomenduojama ant pakuotės. Pakaitinkite aliejų, įdėkite česnakų, aitriųjų paprikų dribsnių ir keletą minučių pakepkite, bet neprideginkite česnakų!
  2. Sudėkite pomidorų puseles ir pakaitinkite dar 1–2 minutes.
  3. Sudėkite virtus bei nusunktus makaronus ir kaitinkite 1–2 minutes.
  4. Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.

    Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!
Santa Maria
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt