Paieška
Reklama

Liulia-Kebab

  • 4.0 5 2
5 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Jautiena, kumpis , 1 kg;
  • Kiauliena, sprandinė , 1 kg;
  • Svogūnai , 7 galv.;
  • Pienas , 100 ml;
  • Provanso žolėlės ;
  • Druska, pipirai ;
Gaminimo instrukcija:
Mėsą sumalame mėsmale per stambų sietelį (5-3 skylučių). Pagardiname druska, pipirais, provanso žolelėmis. Faršą gerai išmaišome, įpilame pieno ir maišome apie 10min. Gerai butu ji "pamušti", nes kuo geriau jus atmušite faršą, tuo geriau jie laikysis ant iešmų kepimo metu. Svogūnus supjaustome žiedais. Indą, kuriame marinuosite faršą, išklojame svogūnų žiedais, sudedam faršą ir apdedam svogūnų žiedais. Paliekame marinuotis per naktį. Ant kiekvieno iešmo suformuojame po 2 liulia kebabus ir kepame ant žarijų.

Skanaus.
Receptą atsiuntė Julija
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt