Paieška
Reklama

Likeris su cinamonu

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Reikės:
  • Pienas , 500 ml;
  • Romas , 250 ml;
  • Cukrus , 250 gr.;
  • Kiaušinio tryniai , 6 vnt.;
  • Cinamono lazdelės , 2 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pusę cukraus su pienu ir cinamono lazdelėmis užvirti. Lazdeles išimti ir pasidėti šone. Likusią dalį cukraus su kiaušinių tryniais supilti į dubenį, esantį karštame vandenyje. Gerai suplakti (kol suputos) rankiniu plaktuvu.
  2. Karštą pieną supilti į kiaušinių trynių masę ir tol plakti šluotele, kol masė pradės tvirtėti. Per rėtį supilti į kitą dubenį. Apie 3 minutes palikti, kad pravėstų. Lėtai įmaišyti romą.
  3. Kiaušinių likerį supilstyti į švarius butelius. Į kiekvieną įmesti po cinamono lazdelę. Butelius uždaryti ir atvėsinti.
  4. Laikant šaldytuve, likeris išsilaiko apie 4 savaites, skaniausias jis yra šviežias.
Receptą atsiuntė Gita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt