Paieška
Reklama

Likeris spanguolių skonio

  • 5.0 5 1
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 15
Reikės:
  • Spanguolės , 4 stikl.;
  • Cukrus , 500 gr.;
  • Degtinė , 750 ml;
  • Apelsino žievelė , 1 gab.;
  • Cinamono lazdelės , 1 vnt.;
  • Kardamonas , 4 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Spanguoles sumalti, užpilti degtine, supilti į sandariai uždaromą indą ir 3-4 dienas palaikyti.
  2. Tuomet nukošti per keturgubos marlės filtrą, supilti cukrų ir pakaitinti iki virimo, bet neužvirti.
  3. Nukėlus nuo ugnies penkioms minutėms įmesti marlėje surištus prieskonius.
  4. Prieskonius išėmus supilstyti į butelius ir laikyti vėsioje vietoje.
Receptą atsiuntė Rita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt