Paieška
Reklama

Liežuvio užkandis

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Marinatui:
  • Druska , 25 gr.;
  • Juodieji pipirai , 3 vnt.;
  • Lauro lapai , 2 vnt.;
  • Česnakas , 3 skilt.;
  • Cukrus , 0,5 a.š.;
Reikės:
  • Jaučio liežuvis , 0,5 kg;
Gaminimo instrukcija:
  1. Liežuvis nuplaunamas ir įtrinamas pipirais, lauro lapeliais, česnakais, druska, cukrumi.
  2. Liežuvį paslegiame ir laikomas šaltoje vietoje bent 2 paras.
  3. Po to verdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais 2-3 val.
  4. Išviręs liežuvis dar karštas nulupamas (nulupame viršutinį sluoksnį).
  5. Atvėsusį liežuvį supjaustome griežinėliais.
  6. Prie liežuvio atskirai patiekiame majonezo arba krienų.
Receptą atsiuntė Jonas
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2017 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt