Paieška
Reklama

Lietinukai su faršu

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Įdarui:
  • Faršas , 400 gr.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Prieskoniai , 1 a.š.;
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Pienas , 0,5 l;
  • Kvietiniai miltai , 250 gr.;
  • Druska , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenėlį įmušti kiaušinius, supilti pieną, suberti miltus bei druską. Išplakti tešlą ir palikti, kad pabrinktų.
  2. Faršą sumaišyti su prieskoniais.
  3. Svogūną susmulkinti ir pakepinti 1-2 minutes.
  4. Po to sudėkite faršą ir pakepinkite apie 15-20 minučių.
  5. Kepkite kaip įprasta lietinius blynus iš tešlos.
  6. Ant kiekvieno blyno dėkite faršo ir susukite.
  7. Galite dar kartą blynus apkepinti.
Receptą atsiuntė Martyna
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt