Paieška
Reklama

Lietiniai su varške ir bananais

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Miltai , 300 gr.;
  • Pienas , 1,2 stikl.;
  • Vanduo , 1,2 stikl.;
  • Varškė , 500 gr.;
  • Bananai , 1 vnt.;
  • Cinamonas ;
  • Cukrus ;
  • Druska ;
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Aguonos ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš miltų, pieno, vandens, dviejų kiaušinių išmaišome skysta tešlą, pasūdome ir plona srovele pilame į keptuvę.
  2. Kepame ant vidutinės ugnies. Lietiniui pageltus jį apverčiame ir kepame kitą pusę.
  3. Įdarui varškę sumaišome su sutrintu bananu, pagal skonį cukrumi, cinamonu ir aguonomis.
  4. Ant lietinio dedame varškės įdarą ir formujame norimos formos blynelį. Susuktus lietinius dar kartą apkepame keptuvėje, kad įdaras iškeptų, o lietiniai gražiai apskrustų.
Receptą atsiuntė Alma
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt