Paieška
Reklama

Lietiniai su morkomis ir razinomis

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Įdarui:
  • Razinos , 60 gr.;
  • Morkos , 6 vnt.;
  • Cukrus , 4 v.š.;
  • Sviestas , 2,5 v.š.;
  • Cukraus pudra , 2 a.š.;
  • Grietinė , 0,5 stikl.;
Tešlai:
  • Pienas , 625 ml;
  • Miltai , 250 gr.;
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
  • Cukrus , 1 a.š.;
Reikės:
  • Aliejus , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš miltų, kiaušinių, pieno, cukraus užmaišyti skystą tešlą.
  2. Nedidelėje keptuvėje, pateptoje lašiniais ar aliejumi, iškepti lietinius.
  3. Nuskustas morkas smulkiai sutarkuoti ir patroškinti su sviestu, pridėti cukraus, nuplautų razinų ir išmaišyti.
  4. Įdarą dėti ant blynelių, sulankstyti arba suvynioti. Galima valgyti iš karto arba kiekvieną blyną apkepti keptuvėje.
  5. Pabarstyti miltiniu cukrumi, atskirai patiekti grietinę.
Receptą atsiuntė Ona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt