Paieška
Reklama

Lietiniai su kepenėlėmis

  • 5.0 5 1
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Įdarui:
  • Vištų kepenėlės , 350 gr.;
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
  • Džiūvėsėliai , 2 v.š.;
  • Majonezas , 1 v.š.;
  • Svogūnas , 1 galv.;
  • Sviestas , 30 gr.;
  • Kvapieji pipirai , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
Reikės:
  • Lietiniai blynai , 10 vnt.;
  • Aliejus , 100 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištų kepenėles 1 val. mirkome pasūdytame vandenyje.
  2. Keptuvėje su sviestu pakepame supjaustytą kubeliais svogūną.
  3. Sudedame vištų kepenėles, įpilame truputį vandens, uždengiame ir troškiname 15 min. Jei lieka per daug skysčio, pakaitiname nukėlę dangtį.
  4. Su svogūnais troškintas kepenėles atvėsiname ir sumalame mėsmale.
  5. Į kepenėlių masę įmušame kiaušinį, suberiame džiūvėsėlius, prieskonius, įdedame majonezą ir gerai išmaišome.
  6. Į lietinių blynų vidurį dedame po 2 šaukštus kepenėlių įdaro.
  7. Užlankstome lietinių kraštus ir pakepiname ant aliejaus ar sviesto.
  8. Lietinius patiekiame su salotų lapais, grietine ar žalymunais.
Receptą atsiuntė Zosė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt